Planck Kindermiddag

Vanaf 2017 hebben we een nieuwe hoofdsponsor voor onze gratis Kindermiddag en wij stellen ze graag aan u voor Planck!

PLANCK DE LAMINAAT EN VLOERENSPECIALIST UIT PURMEREND.

PLANCK is dé vloerenspecialist voor laminaatvloeren, houten vloeren en pvc-vloeren. Zowel in de ruime showroom in Purmerend als in de webshop biedt zij een mooie collectie vloeren voor een aantrekkelijke prijs.

cimg8541-medium

Kinderen (4 tot 8 jaar) die een bezoek willen brengen aan de (gratis) Planck kindermiddag kunnen verzamelen bij het Dorpshuis van Landsmeer (ingang Van Beekstraat). De zaal gaat open van 14.45 tot 15.00 uur!!. Kom op tijd want hierna gaan de deuren echt dicht om de voorstelling niet te laten verstoren.

Ouders kunnen helaas niet naar binnen, er zijn genoeg Pieten om alles goed in het oog te houden. Het is aan te bevelen uw kinderen worden voorzien van een telefoonnummer – zo kunnen de Pieten U benaderen. De jassen van de kinderen neemt u mee.

Zo hebben we geen problemen met het kwijtraken. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor kwijtraken en/of beschadigingen.

Om 16.30 uur zal de kindermiddag eindigen en verwachten de kinderen de ouders bij dezelfde ingang als waar de kinderen naar binnen zijn gegaan.